zondag 13 april 2014

Seasontrendbook: Spring 2014 ! εϊз


Vandaag laat ik jullie zien wat de trends zijn voor komend seizoen: de lente! Persoonlijk mijn favoriete seizoen. Dit is het eerste deel van SEASONTRENDBOOK.

spring trends 2014
Collarless coat


De collarless coat, of terwijl: de kraagloze jas. De collarless coat is een jas met een ronde, hoge hals zonder kraag. De jas is vrij lang, ongeveer tot het midden van je bovenbenen. Deze jassen zijn vaak niet getailleerd
maar als je het dan combineert met een skinny jeans kan dat juist heel mooi zijn!

Collarless coat met skinny/destroyed jeans
Hier zie je een perzikkleurige jas, deze kleur zul je ook veel gaan zien wat betreft fashion maar ook in make-up.

Haaraccesoires

Forever21 €1,45


In de lente is het super leuk om je haar een beetje op te pimpen met een leuke strik of een bunholder. Een bunholder (zie eerste foto) is een elastiek met een leuk printje of met een knoop die je zowel om je knot als om je staart kan wikkelen, super cute!
Maar heb je nou kort haar dat niet in een knotje past dan is het ook heel leuk om een knip met een strik erop in je haar te dragen. Dit is ook heel mooi met lang haar (zie het plaatje hiernaast). Ik heb hier een aantal plaatjes van tumblr en weheartit voor inspiratie:
Believe ✌
Kleuren

Elk seizoen heeft weer een aantal leuke trendkleuren qua fashion, make-up en huisinrichting. In de lente is dat natuurlijk pastel maar ook zwart-wit en neonkleuren. Dit geld eigenlijk ook al voor de zomer. Het is ook leuk deze verschillende kleuren te combineren, zoals mintgroen met neonroze of zwart-wit met een perzikkleur. 

Motieven

Als het gaat om de motieven/printjes/materialen zul je veel kant, streepjes, stipjes en los gebreide dingen zien. De broeken met verticale strepen zijn nog steeds in en de shirtjes met kant en shirtjes met stipjes. Ook zijn destroyed jeans helemaal hot! Dat zijn broeken met gaten, zelf vind ik dat heel tof, vooral de lichte jeans met destroyed details. Als het nog iets te koud is voor een t-shirt dan is het ideaal om een los gebreide trui aan te doen, bijvoorbeeld een roze gecombineerd met een destroyed jeans. 

Fijne lente!

♥ Anouk

Geen opmerkingen :

Een reactie posten